Food Yoga Lifestyle När det medvetna valet blir det självklara

Som yogalärare, livsstilskonsult, föreläsare och författare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående

Charlotte F som sitter i en yogapose i Kungsträdgården.

Yoga i Djursholm, Danderyd

"Yoga is not about self-improvement, it is about self-acceptance."– Gurmukh Kaur Khalsa

Välkommen på yoga hemma hos mig i min yogastudio. Det är en liten personlig yogastudio med bra variation av klasser och i lagom stora grupper.

För att boka PT-tider och plats på gruppklasser klicka här.

Glöm inte att säkra din plats i god tid! Gärna mer än två timmar före klassen startar.

  • Bokningen är öppen fram till fem minuter före klassen startar.
  • Minsta antal deltagare för att klassen ska bli av är 3 personer.
  • Om färre än 3 är bokade ställs klassen in 2 timmar före. Så boka därför din klass i god tid, helst minst två timmar före!
  • Avbokning sker 2 timmar innan annars dras ett klipp. Om du måste ställa in med kortare varsel messa gärna till 070-461 61 45.

Schema

Måndag: Strong flow kl 17:30-18:45 - @Altromondo Yoga, Östermalm
Tisdag: Vinyasa kl 18:30-19:45 - @Bråvallavägen 22, Djursholm
Onsdag: Vinyasa kl 17:15-18:30 - @Yogayama, Östermalm
Torsdag: Vinyasa kl 07.00-08.00 & Yinyoga kl 08.30-09:30 - @Bråvallavägen 22, Djursholm
Fredag: Hatha Flow kl 08.30-09:30 - @Bråvallavägen 22, Djursholm
Lördag: Vinyasa 2-3 kl 10.30-12.00 - @Yogayama, Östermalm
Söndag: Dynamisk vinyasa kl 16.00-17:30 - @Bråvallavägen 22, Djursholm

Yoga i Djursholm med Charlotte F.

Charlotte är licensierad yogalärare (200h RYT enligt Yoga Alliance kriterier) med många års erfarenhet av att undervisa yoga i mindre grupper, som PT och i stora grupper för företag och på träningsresor världen över. I dagsläget är hon snart klar med sin vidareutbildning mot E500h RYT (Experienced Registered Yoga Teacher) på Yogayama. Hon har även studerat för bl a Chuck Miller, Anna Hultman, Caroline Westling, Ann Carpenter och Matt Giordani.

I Charlottes studio, som ligger i hennes hus i centrala Djursholm, finns det 4 klasser på schemat och flera tider för PT-yoga. Det är en personlig studio med skön energi och härligt avslappnad stämning. Kunderna representeras av allt från nybörjare till dem med flera års erfarenhet. Du säkrar din plats smidigt via bokningssystemet här

Förutom klasser hemma i Djursholm, undervisar Charlotte även på Altromondo Yoga på Lidingö och Östermalm, samt på Yogayama Östermalm. Hon erbjuder även klasser ute på företag

Klasserna varierar från en väldigt lugn, återhämtande och stärkande yinyoga till den mer dynamiska vinyasan som bygger på kreativa flöden med styrka, rörlighet, balans och uthållighetssekvenser. Alla yogaklasser avlsutas med avkopplande och återhämtande shavasana och när det hinns med en kort nackmassage.

Yoga är bra för alla oavsett om man behöver stressa ner, öka rörligheten, bli smidigare, starkare, effektivare eller mer grundad och fokuserad. Genom yoga, andning och meditation skapar vi ett flöde i kroppen och kan uppleva fysisk och psykisk balans som ökar potentialen att må bra.

Yogans flertusenåriga filosofi ger oss en grund vi kan luta oss mot i vår utveckling och väg mot balans. Vi fokuserar inåt, släpper tankar och krav och istället lyssnar och förankrar oss i kroppen för hitta grunden i vem vi egentligen är och vill vara. Yogan kan hjälpa oss återta kontrollen samtidigt som vi lär oss att våga släppa den för att finna harmoni och en väg framåt.

  • För mer info om mina olika klasser läs HÄR.
  • För att boka plats på klassen klicka HÄR.
  • Om du vill boka en privat yogalektion, workshop, företagsyoga eller behöver en yogavikarie kontakta mig.
Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs