Food. Yoga. Lifestyle. När det medvetna valet blir det självklara

Som kostrådgivare, yogalärare och hälsoföreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående.

Solnedgång utomlands

Välbefinnande

”Med positiv inställning, återhämtning och tålamod kommer du långt på resan mot bättre välbefinnande”

Att förändra vanor är tufft och krävande, och det kan vara enklare att bara ge upp. Men vet vi vad som triggar till impulshandlingar kan vi också vara förberedda och istället göra medvetna val.

Så hittar du välbefinnande

Jag vill inspirera dig att må bättre och ha ett gott holistiskt välbefinnande.

Alla kan hitta balans med rätt inställning och självinsikt. Det handlar inte bara om vad vi äter, vilken motion vi gillar, med vilka vi umgås, hur vi beter oss och varför vi har vissa vanor. Det handlar också väldigt mycket om hur vi återhämtar oss, vilket i dagens prestationssamhälle ofta ned-prioriteras, och att vi vet vad vi vill.

Återhämtningen är viktigt på så många fler plan än man kan tro, för det är då du samlar kraft för att ta tag i det som är jobbigt och göra de förändringar som behövs. Det är då du reflekterar över ditt liv så att du vet vilken riktning du vill ta och påminna dig om att prioritera rätt och prioritera sig själv!

Citat av – Tibetan Proverb

För att vara en balanserad och välmående människa måste vi nämligen tycka om oss själva och det liv vi lever. Vi hamnar lätt i att leva efter andras förväntningar. Men det är sällan hållbart.

Jag hjälper dig att hitta det du bör prioritera i vardagen, hitta din inre person, förändra det som behöver förändras, var din energi ska läggas, hur du ska prioritera din återhämtning, och hur du bäst planerar, och i och med det gör sunda val som kommer öka din livskvalitet markant.

Det börjar med att du reflekterar över vad som är bäst för dig. Det är nämligen okej att var lite självisk för att senare kunna ge av sig själv till andra, till dem du älskar och bryr dig om. Har du en positiv inställning förenklar du din och din omgivnings väg genom livet. Och det mesta kommer att lösa sig därefter. Att leva i balans handlar faktiskt om att göra det man mår bäst av i sällskap med andra.

Vill du lära dig mer om detta? Läs mer under "Vad jag erbjuder" eller ring mig på 070-4616145!

Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs