Food Yoga Lifestyle När det medvetna valet blir det självklara

Som yogalärare, livsstilskonsult, föreläsare och författare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående

Solnedgång utomlands

VÄLBEFINNANDE

”När du når harmoni är du inte färdig, det är bara början på balans och livsglädje livet ut”

Välbefinnande handlar om att känna mening och tillfredsställelse med livet, att orka gå igenom utmaningar på ett balanserat sätt och kunna njuta när det sker positiva händelser och förändringar. Välbefinnande infinner sig när du har en balans mellan stress och återhämtning, stillhet och motion, egentid och sociala relationer, jobb och fritid. Ett liv där utmaningar skapar utveckling, där du hanterar motgångar och känner lycka i medgångar. Där njutning och lust får rätt utrymme.

Att förändra vanor är tufft och krävande och det kan vara enklare att bara ge upp. Men när vi vet vad som triggar till impulshandlingar, och har kunskapen om oss själva och hälsa överlag samt vet vad vi vill och mår bra av, då kan vi lättare vara starka, ha uthållighet, tycka om oss själva och andra och smidigare ta oss igenom livets berg- och dalbanor. Med rätt inställning, realistiska mål, kunskap, disciplin och tålamod kommer vi långt på resan mot bättre välbefinnande.

Jag vill inspirera dig att må bättre och leva i ett holistiskt välbefinnande. Genom yoga, föreläsningar, gruppcoaching och individuell rådgivning vägleder jag dig att hitta din inre person, prioritera rätt i vardagen, genomföra förändringar och förvalta din energi. Tillsammans planerar vi din återhämtning, träning och kost som leder till medvetna val och ökar din livskvalitet markant.

Citat av – Tibetan Proverb Citat om mål i livet.

Målet

Ditt liv, din livssituation och din hälsa. Allt går tillbaka till dig och vad du har för behov och vilja. Målet med att uppleva harmoni och balans är inte att bli bäst på något som att lyfta tyngst, springa snabbast, sopsortera snyggast eller ha roligast jobb. Målet är en känsla av harmoni, energibalans, tacksamhet och välmående. Det är när du känner dig klar och energisk, fokuserad och närvarande, frisk och stark, snäll, glad och ödmjuk som du har uppnått den optimala livsstilen för dig.

Upplevelsen av förändringarna du tagit dig igenom ökar motivationen att fortsätta. Du kanske faller tillbaka någon gång, men har du väl upplevt känslan av välbefinnande kommer du inte vilja förlora den.

Vill du lära dig mer om detta? Läs mer under "Vad jag erbjuder" eller ring mig på 070-461 61 45

Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs