Food. Yoga. Lifestyle. När det medvetna valet blir det självklara

Som kostrådgivare, yogalärare och hälsoföreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående.

Kurser

Fördjupa Dina kunskaper inom yoga, kost, tarmflora, träning och återhämtning. Det finns både online- och livekurser samt möjlighet att var med live via länk.

Är du nyfiken på vad som är på gång just nu? Se mer nedan!

Nyttig mat
Personer som sätter ihop en fräsch sallad.

Yoga för Energi och Balans - Online

Online kurs med fri tillgång till 10 yogaklasser

Pris 490 kr.

Det här är en kurs för dig som gillar dynamisk vinyasa yoga med starka flöden och stor variation av styrka, rörlighet, balans och alltid med en stund lugn och avslappnande yinyoga. I varje klass fokuserar vi på ett av våra sju huvud chakran. I klass nummer 1 jobbar vi med det första chakrat, klass nummer 2 andra chakrat och så vidare. Jag rekommenderar att köra klasserna i den ordning de kommer första gången du gör hela serien, förslagsvis varannan dag. Sedan kan du köra dem som enstaka klasser. Varje klass har en introtext som är bra att läsa innan du börjar för att förstå mer om varje chakran.

Chakran är energihjul som balanserar vår livsenergi. Vi kommer i denna kurs att fokusera på de 7 huvudchakran som går längst med ryggraden. Livsenergin, Prana, flödar genom Nadis, kroppens energikanaler. Sushumna Nadi är den största energikanalen som går längst med ryggraden och passerar alla 7 chakran. När Nadis och Chakran är i balans flödar Prana och stärker vår fysiska och mentala hälsa.

Lycka till! Namaste

Mer info och BOKA HÄR.

Håller balansen på ett berg

Work Life Balance - Stockholm

Kurs - Datum 30/1, 13/3, 17/4, 22/5.

Pris från 2900 kr

Välkommen på en kurs om fyra föreläsningar för Dig som vill fördjupa Din kunskap inom de olika områdena återhämtning, motion, relationer, work life balance och kost. Kursen avlsutas med en föreläsning för att sammanfatta och motivera Dig till att på riktigt göra de förändringar som behövs din livsstil. Varje föreläsning är ca 75 min och inkluderar vetenskaplig baserad fakta om de olika områdena, samt handfasta råd och verktyg. Därefter tid för diskussion, sharing och hemuppgifter. Du kan vara med på plats på Bråvallavägen 22, Djursholm eller Online.

För att uppnå harmoni i livet behöver man ha balans i alla delar i alla olika delar av livet. Kost, sömn, stress, motion, återhämtning, arbete, fritid, relationer, vänner och familj = Livet! Och de flesta av dem kan vi påverka med hälsosamma vanor i vår vardag. För att göra detta på ett enkelt och motiverat sätt behöver vi kunskap, bli medvetna om hur vi mår och vad vi vill, samt hur vårt liv ser ut idag. När vi får redskapen kommer motivationen till att börja med de förändringar som krävs. Och det är just de små förändringarna som sakta växer sig till hållbara förändringa

Det är när det medvetna valet blir det självklara som vi kan börja leva ett liv i harmoni

Mer info och BOKA HÄR.

Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs