Food. Yoga. Lifestyle. När det medvetna valet blir det självklara

Som kostrådgivare, yogalärare och hälsoföreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående.

Mallorca 2020, Charlotte F yoga.

Mallorca 2020

Bakgrund

Om mig

Mitt namn är Charlotte Fredriksson, jag är 46 år och är licensierad kost- och näringsrådgivare, hälsoföreläsare och yogalärare. Jag motiveras av att hjälpa människor till en hälsosam och hållbar livsstil i balans. Ett liv i balans innehåller glädje och utmaningar, harmoni och utveckling. Det behöver inte vara antingen det ena eller andra.

Yoga, mat, träning, människor, familj och hälsa är inte bara mina kunskapsområden, utan genuina personliga intressen. Jag älskar att laga mat med mycket grönt och vackra färger, prata IRL med gamla och nya vänner, bjuda in till stora middagar, testa nya recept och att vara ute i naturen, gärna på långa powerwalks, löpturer eller sköna promenader.

Jag har i stort sett alltid arbetat med mat, service och hälsa och brinner för att knyta samman just kost, näring, träning och den mentala hälsan med en stor dos glädje.

Min familj består av min man och tre underbara barn. Jag vet därmed hur svårt det kan vara att få till den välkända ”balansen i vardagen”. Så länge man gör sitt bästa, sänker sina egna krav och försöker undvika de värsta energitjuvarna och antinutrienterna, så tror jag dock man har kommit en bra bit på vägen.

Läs mer här om min Filosofi.

Boka yogaklass Boka resa Boka onlinekurs