Food. Yoga. Lifestyle. När det medvetna valet blir det självklara

Som kostrådgivare, yogalärare och hälsoföreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående.

Charlott Fredriksson sittandes i träningskläder vid vattnet.

Bakgrund

Om mig

Mitt namn är Charlotte Fredriksson, jag är snart 48 år och licensierad kost- och näringsrådgivare, hälsoföreläsare och yogalärare. Jag motiveras av att hjälpa människor till en hälsosam och hållbar livsstil i balans. Ett liv i balans innehåller allt från glädje till medgångar, motgångar, framgångar, utmaningar, harmoni och utveckling. Ett liv där du känner ditt syfte, vet din riktning men där du också kan vara flexibel att möta det som kommer i din väg. Det behöver inte vara antingen det ena eller andra utan är en pågående balansering livet ut.

Yoga, mat, träning, människor, familj och hälsa är inte bara mina kunskapsområden, utan genuina personliga intressen. Jag älskar att laga mat med mycket grönt och vackra färger, prata IRL med gamla och nya vänner, bjuda in till stora middagar, bara vara med min familj, yoga och att vara ute i naturen, gärna på långa powerwalks, löpturer eller sköna promenader.

Jag har i stort sett alltid arbetat med mat, service och hälsa och brinner för att knyta samman just kost, näring, träning och den mentala hälsan med en stor dos glädje. Min familj består av min underbara man, våra tre fantastiska barn och vår katt Kitty. Vi har också turen att ha en stor släkt med massa syskon, kusiner och föräldrar.

Jag vet precis hur svårt det kan vara att få till den välkända ”perfekta balansen i vardagen och det sk. livspusslet”. Men vet också att så länge man gör sitt bästa utifrån sina egna förutsättningar, sänker sina egna krav, har ett öppet sinne och försöker undvika de värsta energitjuvarna så kommer man långt!

Läs mer här om hela min hälsofilosofi.

Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs