Food. Yoga. Lifestyle. När det medvetna valet blir det självklara

Som kostrådgivare, yogalärare och hälsoföreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående.

Yoga utomlands.

Yoga HT 2022 - VT 2023

För schema, PT-tider och bokning av klass klicka HÄR.

Betalning sker på plats med swish till 123-520 02 41 eller via faktura.

Priser från och med 1 september 2022

  • Klippkort 10 ggr: 2500 kr, 250 kr per gång. (Giltigt 12 mån).
  • Klippkort 20 ggr: 4300 kr, 215 kr per gång. (Giltigt 12 mån).
  • Klippkort 30 ggr: 6000 kr, 200 kr per gång. (Giltigt 12 mån).
  • Drop-in: 290 kr/tillfälle
  • Är du medlem hos SWIFTR och BRUCE  kan du boka dina klasser via dem.
  • PT-yoga 60 minuter: 1500 kr per gång
  • Privat grupp: 2 personer 750 kr per person och timme
  • Privat grupp: 3-6 personer 2000 kr per timme.

Adress: Bråvallavägen 22, ingång på baksidan av huset ner för källartrappan. Det finns wc, yogamattor, props, te, vatten och nötter.

Parkering: På uppfartens parkeringar i mån om plats, parkera ej på grus eller gräs, annars på Hjördisvägen längst med vägen i rätt riktning eller på Altorps tågstations parkering.

För mer info och för att boka, samt om du vill boka en privat yogalektion, workshop, företagsyoga eller behöver en yogavikarie, kontakta mig här.

Varmt Välkomna!

Klassbeskrivningar

Mina yogaklasser är dynamiska med inslag av starka flöden, styrka, rörlighet, stillhet, eftertänksamhet och en intensitet som passar alla nivåer. Jag fokuserar mycket på att släppa taget, landa, grunda, ha kul och balansera energin i kroppen.

Vinyasa: En dynamisk klass med olika varianter av solhälsningar mixat med styrka, rörlighet, stretch och avslappning. Med inslag av andningsövningar och meditation. En rolig och lite utmanande klass. Passar alla.

Hatha Flow: En mjukare och lite långsammare flow klass med solhälsningar och en blandning av stående och sittande positioner, rörlighet, stretch och avslappning. Med inslag av andningsövningar och meditation. En skön klass om passar bra för nybörjare.

Dynamisk Vinyasa: En starkt dynamisk klass med solhälsningar, peak pose, styrka, rörlighet, stretch och avslappning. Med inslag av andningsövningar och meditation. En rolig, lite mer avancerad och utmanande klass. Passar den som yogat lite förut.

Yinyoga: En lugn klass där vi fokuserar på djup stretch och avslappning. Till största delen fokuserar vi på områden kring ländrygg, höfter och baksida lår där vi samlar mycket stress, ofta är korta och stela och har stora ytor av bindväv. Men självklart inkluderas även nacke, axlar, bröstrygg, framsida och ryggrad. Yinyogan är en lugn och passiv form av yoga där vi återhämtar, lugnar sinnet och stannar länge i varje position där vi jobbar med fascian, det nät av bindväv som finns inom hela vår kropp. Denna yogaform passar alla nivåer och är otroligt återhämtande för kropp och sinne.

PT Yoga: En personlig klass, anpassad efter dina behov, utmaningar och förutsättningar. Oavsett om du vill fokusera på rörlighet, styrka, andning, teknik, egen practice eller bara få landa helt själv på mattan i yinyogans magiska värld, kommer jag att skräddarsy klassen efter dina önskemål. Fördel med PT yoga är många och du kommer att lättare kunna utvecklas inom allt det som yoga innebär och har att erbjuda så länge du vill.

Combatyoga: En dynamisk klass där vi börjar med uppvärmande yoga, sedan blir det explosiva combatövningar för att sedan avsluta med nedvarvande yinyoga. En underbar klass där yogan möter den fysiska utmaningen från boxningen i en härlig atmosfär med hög musik. För tillfället ej på schemat, men maila gärna in önskemål om du vill att den ska komma tillbaka.

Tonårsyoga: En blandning av hatha- och yinyoga med extra fokus på avslappning, självledarskap och självkänsla. En klass för tonåringar som behöver en break från stress, krav och prestation. Klasserna fokuserar på mjuka flöden, stretch, rörlighet men framförallt avslappning, andning och grundning. Passar alla nivåer.

Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs