Food Yoga Lifestyle När det medvetna valet blir det självklara

Som yogalärare, livsstilskonsult, föreläsare och författare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående

Yoga utomlands.

Yoga hos Charlottef.se

För schema, PT-tider och bokning av klass klicka HÄR.

Betalning sker på plats med Swish till 123-520 02 41 eller via faktura.

Priser:

  • PT-yoga 60 minuter: 1500 kr per gång
  • Privat grupp 60 minuter: 2 personer 750 kr per person
  • Privat grupp 60 minuter: 3-6 personer 2000 kr per timme
  • Klippkort (Giltigt 12 mån):
    10 ggr: 2500 kr, 250 kr per gång
    20 ggr: 4500 kr, 225 kr per gång
  • Drop-in: 280 kr/tillfälle
  • Företagsyoga 60 minuter: 2990 kr

Adress: Bråvallavägen 22, ingång via trappan på baksidan av huset till nedre plan.
Det finns wc, yogamattor, props, te, vatten och nötter.

Parkering: På uppfartens parkeringar i mån om plats, parkera ej på grus eller gräs, annars på Hjördisvägen längst med vägen i rätt riktning men stå ej på gräset (!) eller på Altorps tågstations parkering.

Kontakta mig gärna vid frågor om PT-tider, företagsyoga, vikarie, events etc. charlotte@charlottef.se

Varmt Välkomna!

Klassbeskrivningar

Charlottes yogaklasser är dynamiska med inslag av starka flöden, styrka, rörlighet, stillhet, eftertänksamhet och en intensitet som passar alla nivåer. Hon fokuserar mycket på att släppa taget, landa, grunda, ha kul och balansera energin i kroppen genom kreativa flöden och en bra balans mellan utmaning och återhämtning.

Vinyasa: En dynamisk klass med olika varianter av solhälsningar mixat med styrka, rörlighet, stretch och avslappning. Inslag av andningsövningar och meditation. En rolig och lite utmanande klass som passar alla som yogat någon gång tidigare.

Hatha Flow: En mjukare och lite långsammare flow klass med färre solhälsningar och en blandning av stående och sittande positioner, rörlighet, stretch och avslappning. Inslag av andningsövningar och meditation. En skön klass som passar alla och är bra för nybörjare.

Dynamisk Vinyasa: En starkt dynamisk klass med solhälsningar, "peak pose", styrka, rörlighet, stretch och avslappning. Inslag av andningsövningar och meditation. En rolig, lite mer avancerad och utmanande klass. Passar den som yogat några gånger förut.

Yinyoga: En lugn klass där vi fokuserar på djup passiv stretch och avslappning. Till största delen fokuserar vi på områden kring ländrygg, höfter och baksida lår där vi samlar mycket stress, ofta är korta och stela och har stora ytor av bindväv. Men självklart inkluderas även nacke, axlar, bröstrygg, framsida och ryggrad. Yinyogan är en lugn och passiv form av yoga där vi återhämtar oss, lugnar sinnet och stannar länge i varje position för att komma djupare in i fascian, det nät av bindväv som finns i hela vår kropp. Denna yogaform passar alla nivåer, nybörjare och är otroligt återhämtande och stärkande för kropp och sinne.

PT Yoga: En personlig klass, anpassad efter dina behov, utmaningar och förutsättningar. Oavsett om du vill fokusera på rörlighet, styrka, andning, teknik, egen practice eller bara få landa helt själv på mattan i yinyogans magiska värld, kommer jag att skräddarsy klassen efter dina önskemål. Fördel med PT yoga är många och du kommer att lättare kunna utvecklas inom allt det som yoga innebär och har att erbjuda så länge du vill.

Combatyoga: En dynamisk klass där vi börjar med uppvärmande yoga, sedan blir det explosiva combatövningar för att sedan avsluta med nedvarvande yinyoga. En underbar klass där yogan möter den fysiska utmaningen från boxningen i en härlig atmosfär med hög musik. För tillfället ej på schemat, men maila gärna in önskemål om du vill att den ska komma tillbaka.

Tonårsyoga: En blandning av hatha- och yinyoga med extra fokus på avslappning, självledarskap och självkänsla. En klass för tonåringar som behöver en break från stress, krav och prestation. Klasserna fokuserar på mjuka flöden, stretch, rörlighet men framförallt avslappning, andning och grundning. Passar alla nivåer. För tillfället ej på schemat, men maila gärna in önskemål om du vill att den ska komma tillbaka.

Solhälsning yoga
Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs