Food Yoga Lifestyle När det medvetna valet blir det självklara

Som yogalärare, livsstilskonsult, föreläsare och författare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående

När det medvetna valet blir det självklara.

Våra livsstilsval påverkar vårt välmående till stor del och kan öka risken för sjukdom. Flera av kroppens system är avgörande för hur vi mår, inifrån och ut. När dessa system, till exempel det endokrina systemet, hormonerna, energinivåer, nervsystem eller tarmfloran hamnar i obalans kan de leda metabolt syndrom vilket innebär att man har flera riskfaktorer som högt blodtryck, blodsocker, höga blodfetter och fetma. Dessa riskfaktorer kan i sin tur kan leda till låggradig kronisk inflammation, psykisk och fysisk ohälsa som nedstämdhet och orkeslöshet och i värsta fall livsstilsrelaterade sjukdomar som hjärt- och kärl, vissa cancerformer, diabetes typ 2 och vissa hjärnsjukdomar som demens och alzheimers.

Men väl i balans hjälper de oss istället att må bra, känna en mening med livet, gladlynta, starka och harmoniska och vi kan leva det liv vi vill! Det vi behöver för att komma i balans är djup allmän kunskap om hälsa och en god vetskap om vad vi själva har för förutsättningar och mår bra av.

Jag har valt att dela in de livsstilsval som vi kan styra och som i sin tur påverkar vårt välbefinnande enligt nedan:
Återhämtning och stress
Motion och träning
Kost och matfilosofi
Relationer och självuppfattning
Utmaningar och mening

Nedan kommer en kortare sammanfattning av de fem olika kategorierna, blir du nyfiken och vill lära dig mer om detta kolla gärna in vad jag erbjuder och varför inte boka någon av mina föreläsningar, livsstilsrådgivning, resor eller kurser.

Och du vet att du alltid kan slå mig en pling om du har några frågor eller funderingar, 070-461 61 45.

Charlotte

Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs