Food. Yoga. Lifestyle. När det medvetna valet blir det självklara

Som kostrådgivare, yogalärare och hälsoföreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående.

Lifestyle

När det medvetna valet blir det självklara.

Våra livsstilsval påverkar hela vårt välmående och risken för sjukdom, och många faktorer är avgörande för hur vi mår, inifrån ut. När dessa faktorer är i obalans kan de leda till psykisk och fysisk ohälsa och sjukdom. Men väl i balans hjälper de oss istället att må fysiskt bra, känna oss glada, starka och harmonisk och leva dt liv vi vill!

Kost, sömn, stress, motion, återhämtning, arbete, fritid, relationer, vänner och familj = Livet! Och de flesta av dem kan vi påverka med hälsosamma vanor i vår vardag.

Det är en individuell fråga när man uppnår balans och harmoni, men gemensamt vid obalans är att man känner sig ur form på ett eller annat sätt. Oavsett om det gäller trötthet, vikt, träning, olust, depression, ensamhet eller utmattning, eller vad det än må vara, är det alltid klokt att be om hjälp för att komma ur och komma vidare. Jag erbjuder både individuell rådgivning och gruppcoaching välj det du tror passar dig bäst. Tillsammans kartlägger och analyserar vi din aktuella livsstil och ser på de förändringar som behöver göras för att du ska uppnå balans och harmoni, skapa mer energi och en hållbar förbättrad livskvalitet och hälsa.

Är ni flera som vill lära er mer om en hållbar och holistisk livsstil boka gärna någon av mina populära föreläsningar.

För mer info läs gärna mer under "Vad jag erbjuder" och "Referenser". Eller ring på 070-4616145 så tar vi det därifrån!

Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs