Food. Yoga. Wellness. När det medvetna valet blir det självklara

Som kostrådgivare, hälsocoach, yogalärare och föreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående. 

Broccoli och Avokado soppa
Broccoli och Avokado soppa

Broccoli, avokado och basilikasoppa

Med rostade cashewnötter raw slaw och fröknäcke.

Ingredienser 2 portioner

  • 4 msk cashewnötter
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • olivolja och rapsolja
  • flingsalt, salt och peppar
  • 37 dl buljong (2 grönsaksbuljongtärningar)
  • 350 gr fryst eller färsk broccoli
  • 1 kruka basilika
  • 1 avokado
  • ½ citron
  • ¼ gurka
  • 2 morötter
  • ¼ rödkål

Gör så här:

  1. Rosta cashewnötter i en het stekpanna med flingsalt.
  2. Hacka löken och vitlöksklyftorna, fräs mjuka i 1 msk olivolja eller rapsolja.
  3. Blanda buljongen i 7 dl kokande vatten.
  4. Tillsätt 350 gr fryst eller färsk broccoli, låt koka 5 minuter. Låt stå.
  5. Lägg i en stor nypa basilika.
  6. Gröp ur och tärna ner 1 avokado.
  7. Mixa slät. Pressa ¼ citron, salta, peppra.
  8. Servera soppan med ca 1 msk rostade cashewnötter och fröknäcke (se recept under bröd, bör förberedas före middagen)
  9. Riv gurka, morötter, rödkål, blanda med olivolja, juicen från ¼ citron, lite salt och peppar.
Boka yogaklass Boka resa Boka onlinekurs