Charlotte Fredriksson AB
Hem
Om mig
Bakgrund
Filosofi
Referenser
Samarbetspartners
I media
Vad jag erbjuder
Livsstilsförändring
Föreläsningar
Kurser
Resor och Events
För företag
Hälsokonsult
Food
Yoga
Schema, priser och klassbeskrivningar
Lifestyle
Motion
Kost
Välbefinnande
Motivation
Natur
Mål
Bloggen
Kontakt
Food. Yoga. Lifestyle.
När det
medvetna valet
blir det självklara
Som kostrådgivare, yogalärare och hälsoföreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående.
Boka din yogaklass I STUDION här
Boka din yoga- och kostkurs ONLINE här
Fröknäcke
Ingredienser
1 dl hela linfrön
1 dl sesamfrön
½ dl chiafrön
1 dl solrosfrön
1 dl pumpafrön
2 tsk fiberhusk
2 nypor havssalt
1 dl kallt vatten
½ dl olivolja
Gör så här:
Värm 100 grader eller 40 grader om du vill ha dem “RAW”.
Blanda alla fröerna och saltet i en torr bunke, blanda ner vattnet och olivoljan. Rör runt ordentligt. Låt stå i ca 15 minuter
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och pressa ut smeten jämnt fördelat över plåten. Lägg sedan ett nytt bakplåtspapper och kavla så att smeten blir jämn. Ev behövs två plåtar.
Ställ in i ugnen i 40 grader i ca 8 timmar, eller i 100 grader i ca 1 timme.
Ta ut plåten och låt svalna samtidigt som du passar på att skära den storleken du vill ha på kexen, jag brukar ta långsmala som “FinnCrisp” strl.
När allt svalnat och stelnat bryter du dem efter linjerna och lägg dem i en plåtburk. Äts som dom är eller med valfritt pålägg.
Boka yogaklass
Boka resa
Boka Work Life Balance kurs
Till bokningssidan
Boka yogaklass