Food Yoga Lifestyle När det medvetna valet blir det självklara

Som yogalärare, livsstilskonsult, föreläsare och författare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående

Publicerad 2018-06-14

Rosé och Yoga i Humlegården med Swiftr.

Hej!

Igår bjöd Swiftr in till ett event i Humlegården med yoga och därefter ett glas rosé. Detta lät så klart väldigt härligt när inbjudan kom för några veckor sedan och det var 25 grader varmt ute. Dessvärre hade dom lite otur med vädret igår, men jag måste säga att det blev riktigt bra ändå,  trots regnet kom det över 100 personer!

PC: Swiftr

Swiftr är, kortfattat, framtidens gymkort som låter dig träna fritt i hela deras utbud av olika träningsformer och anläggningar, där yoga och även min studio ingår.

Du betalar helt enkelt bara för ett medlemskap och har sedan tillgång till hur många olika ställen som helst i hela Sverige.

Läs mer om Swiftr här.

PC: Swiftr

Åter till Rosé och yogaeventet! Som alltid är det härligt att yoga ute med massor med människor från helt olika håll och kanter. Yogan leddes av Sara Haylett-Utberg, en för mig helt ny lärare,  som höll en härlig, personlig och lite oväntat rolig klass, vilket alltid är kul!

PC. swiftr. Yogaläraren Sara. Processed with VSCO with au5 preset

När vi gick hem fick fick vi en Goodiebag med bl a Vitaminwell, Body shop tvål och en bok av Fredrik Paulún, "50 vägar till ett sockerfritt liv". Passar mig väldigt bra just nu när jag springer mellan skolavslutningar och annat där det serveras alldeles för mycket goda bakverk...;)

PC. Swiftr. Processed with VSCO with au5 preset

Förstod jag rätt så hade Swiftr så högt tryck på gårdagens event att de kommer göra fler i framtiden, så håll utkik!

Men ikväll blev det varken yoga eller rosé, istället var vi på vårfest på dagis...;)

Trevlig kväll!

Hemsida: www.charlottef.se

Insta och FB: @charlottef.se

 

Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs