Charlotte Fredriksson AB
Hem
Om mig
Bakgrund
Filosofi
Referenser
Samarbetspartners
I media
Vad jag erbjuder
Livsstilsförändring
Föreläsningar
Kurser
Resor och Events
För företag
Hälsokonsult
Food
Yoga
Schema, priser och klassbeskrivningar
Lifestyle
Motion
Kost
Välbefinnande
Motivation
Natur
Mål
Bloggen
Kontakt
Food. Yoga. Lifestyle.
När det
medvetna valet
blir det självklara
Som kostrådgivare, yogalärare och hälsoföreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående.
Boka din yogaklass I STUDION här
Boka din yoga- och kostkurs ONLINE här
Protein- och fiberrikt bröd
Ingredienser
500 gr keso
4 ägg
2 tsk fiberhusk
½ tsk salt
1 msk bakpulver
1 dl havregryn
2 dl mandelmjöl
1 dl solrosfrön
1 msk linfrön
½ dl olivolja
½ tsk flingsalt
Gör så här:
Sätt ugnen på 210 grader.
Vispa äggen fluffiga med en elvisp.
Mixa keson slät med en mixerstav.
Blanda ner resten av ingredienserna utom olivolja och flingsalt, och vispa en minut till, blanda ordentligt.
Lägg smeten på en ugnsplåt med kanter klädd med bakplåtspapper och platta ut den så den blir ca 2 cm tjock.
Pensla med olivolja och flingsalt.
Grädda brödet mitt i ugnen i ca 20 min tills brödet får en gyllenbrun färg.
Låt det svalna på galler. Skär i lagom stora fyrkanter.
Frys in och ät en åt gången.
Boka yogaklass
Boka resa
Boka Work Life Balance kurs
Till bokningssidan
Boka yogaklass