Food. Yoga. Wellness. När det medvetna valet blir det självklara

Som kostrådgivare, hälsocoach, yogalärare och föreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående. 

Mandlar i en skål
Sallad med granatäpple

Endivesallad

Endivesallad med granatäpple och tamarirostade mandlar

En enkel sidesallad full med smak och textur. Serveras med Tamarirostade mandlar och honungsvinigrette.

Sidesallad för 4-6 personer

  • 1/2 romansallad
  • 2 nävar ruccola
  • 1 endivesallad
  • 1/4 grantäpple
  • 1 dl mandlar
  • 1 msk Tamarisoja/li>

Gör så här:

  1. Blanda mandlar och Tamari ordentligt. Rosta dem i ugnen på 200 grader i ca 10-15 minuter, rör om emellanåt. Ta ut och låt svalna.
  2. Skär salladen, gröp ur granatäppelkärnorna och blanda med ruccolan i en salldsskål. Häll upp mandlarna serparat. Gör dressingen nedan.
  3. Ställ fram salladen och häll på dressing precis när ni ska äta, servera mandlarna bredvid så att de behåller sin krispighet.

Vinaigrette:

Blanda 6 msk olivolja, 3 msk rödvinsvinäger, 1 msk dijon,1 tsk honung, 1 tsk citron, 1 nypa dragon, svartpeppar, salt och dragon.

Boka yogaklass Boka resa Boka onlinekurs