Food. Yoga. Wellness. När det medvetna valet blir det självklara

Som kostrådgivare, hälsocoach, yogalärare och föreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående. 

Rosa moln

Foto: Kenrick Mills"

Motion i din vardag

”Är du motiverad skapar du mer energi och gör bättre och klokare val, för dig, din omgivning och miljön du lever i”

Hitta motivationen att ändra dåliga vanor

För att leva ett hälsosamt liv krävs rätt mat och motion, frisk luft, mindre stress, bra sömn, återhämtning och disciplin. Trots att detta är ett faktum som de flesta vet om visar statistiken att vi idag dör till följd av välfärdssjukdomar. Dessa inkluderar hjärt- och kärlsjukdomar, stroke, diabetes, fetma och inte minst cancer. Detta alltså på grund av vår livsstil med för mycket stillasittande, stress, dålig sömn och fel kost.

Citat om motivation.

Vi fortsätter alltså att utsätta oss för denna livsstil trots att vi vet att det inte är bra, vi fortsätter förstöra vår planet fast vi ser vad som händer med vårt jordklot. Vi fortsätter ge våra barn näringsfattig mat och för många timmar vid datorn, fast vi vet att det inte är bra för dem.

Ändra på dina vanor

Mitt mål är att lyfta din medvetenhet om detta till en ny nivå där du faktiskt får rätt motivation till att förändra dina vanor. Medvetna val handlar om att du med självklarhet väljer det som är bäst för dig, din omgivning och planeten. Genom att backa bandet och börja göra dessa val i ett tidigare skede blir det lättare att behålla sin disciplin.

Vad du väljer för produkter i matbutiken, hur du tar dig dit och hur ofta, hur du hanterar du dina sopor, planerar dina resor, klimatkompenserar, konsumerar och vad du väljer på restaurangen är medvetna val som du tar dagligen. Från och med nu är bara det bästa ett självklart val för dig.

Boka yogaklass Boka resa Boka onlinekurs