Food. Yoga. Lifestyle. När det medvetna valet blir det självklara

Som kostrådgivare, yogalärare och hälsoföreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående.

Rosa moln

Foto: Kenrick Mills"

Motivation i din vardag

”Är du motiverad skapar du mer energi, gör bättre och klokare val för dig, din omgivning och miljön du lever i”

Hitta motivationen att ändra dåliga vanor

För att leva ett hälsosamt liv krävs inte bara rätt mat och motion, frisk luft och sol, mindre stress, bra sömn, återhämtning, fungerande relationer och lite disciplin. Det krävs framförallt kunskap, vilja och motivation för att nå hela vägen.

Det är ett faktum, som de flesta av oss vet om, att vi idag dör till största delen av livsstilsrelaterade sjukdomar såsom hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2, fetma, psykisk ohälsa och cancer. Detta bl a på grund av vår livsstil med för mycket stillasittande och stress, dålig sömn, dåliga relationer och fel kost. Dessutom kräver de allt mer påtagliga naturkatastroferna fler liv årligen och vi blir påminda om hur vårt klimat är negativt påverkat av hur vi lever idag.

Citat om motivation.

Men trots att vi har denna kunskap fortsätter vi alltså att utsätta oss själva för en dålig livsstil och utamra jordens resurser. Vi fortsätter ge våra barn näringsfattig mat och för många timmar vid datorn, fast vi vet att det inte är bra för dem. Vi fortsätter sitta still för mycket fast vi vet att vi mår bättre av att röra på oss och vi köper onödiga prylar fast vi vet att konsumtionen påverkar klimatet.

Ändra på dina vanor

Mitt mål är att lyfta din medvetenhet om detta till en ny nivå där du faktiskt får rätt motivation till att förändra dina vanor. Medvetna val handlar om att du med självklarhet väljer det som är bäst för dig, din omgivning och vår jord. Genom att backa bandet och börja göra dessa val i ett tidigare skede blir det lättare att behålla sin disciplin och goda vanor mer långsiktigt!

Vad du väljer för produkter i matbutiken, hur du tar dig dit och hur ofta, hur du hanterar du dina sopor, planerar dina resor, klimatkompenserar, konsumerar, hur du tränar och vad du väljer på restaurangen är medvetna val som du tar dagligen. Från och med nu är bara det bästa ett självklart val för dig.

Vill du lära dig mer om detta? Läs mer under "Vad jag erbjuder" eller ring mig på 070-4616145!

Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs