Food Yoga Lifestyle När det medvetna valet blir det självklara

Som yogalärare, livsstilskonsult, föreläsare och författare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående

Sommarsallad med gurka, blåbär, rostade pekannötter och getost
Sommarsallad med gurka, blåbär, rostade pekannötter och getost

Sommarsallad med gurka, blåbär, rostade pekannötter och getost

Passade väldigt bra till den grillade kycklingen som middag och resterna blev perfekt till lunch.

Ingredienser (anpassa mängd efter antal gäster):

  • Bladsallad
  • Gröna salladsblad av valfri sort
  • Gurka
  • Blåbär
  • Granatäpplen
  • Pecannötter
  • Chevre (getost)

Dressing

  • 1 citron (skal och juice)
  • 2 msk Dijon eller grov skånsk senap
  • 1 tsk honung
  • Ca 1 dl olivolja
  • Salt och svartpeppar

Gör så här:

  • Rosta pekannötterna med havssalt i en torr het stekpanna, sänk värmen och rör runt tills de fått lite färg
  • Blanda dressingen, smaka av
  • Lägg de stora salladsbladen runt om i en salladskål
  • Fyll på med de gröna salladsbladen
  • Skär gurkan i mindre bitar
  • Plocka ur kärnorna ur granatäpplet
  • Skär chèvren i mindre bitar
  • Lägg allt i salladskålen
  • Blanda med dressingen
Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs