Food Yoga Lifestyle När det medvetna valet blir det självklara

Som yogalärare, livsstilskonsult, föreläsare och författare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående

Potatissallad och tomater
Potatissallad och tomater

Potatissallad med haricot verts, salladslök & pesto gjord på persilja

Perfekt för stora sommarmiddagar. Fungerar till det mesta och går att förbereda i förväg.

Ingredienser till ca 10 personer

  • 500 gr frysta eller färska haricots verts
  • 900 gr färsk potatis
  • 2 salladslökar

Pesto

  • 2 krukor/knippen bladpersilja
  • 60 gram pinjenötter
  • 100 gram parmesan
  • 2 vitlöksklyftor
  • juicen från 1/2-1 citron
  • 1,5 - 2 dl olivolja
  • Salt

Gör så här:

  1. Koka potatisen al dente med lite salt
  2. Blanda alla ingredienser till peston och mortla eller mixa tills krämig
  3. Finhacka salladslöken
  4. Koka haricot vertsen i ca 2 minuter precis före servering
  5. Blanda den kokta och avsvalnade potatisen med den finhackade salladslöken och peston, blanda sedan försiktigt ner haricots vertsen
Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs