Food Yoga Lifestyle När det medvetna valet blir det självklara

Som yogalärare, livsstilskonsult, föreläsare och författare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående

Auberginrullar med getoströra

Auberginrullar med getoströra

Ett mycket gott tillbehör till lamm men också som vegetarisk huvudrätt.

Ingredienser:

Till ca 6-8 personer som tillbehör

  • 2 auberginer
  • 150 gr getost (chèvre)
  • 150 gr Chavroux (mjukost av get)
  • 1/2 dl rostade valnötter
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 knippe bladpersilja
  • 1/2 tsk honung
  • Olivolja, salt och peppar

Gör så här:

  • Skär auberginen i tunna skivor
  • Salta båda sidor och lägg i ett durkslag i ca 10-15 minuter, så vätskan kan rinna av
  • Under tiden rosta, salta och finhacka valnötter, blanda med chèvre, chavroux, pressade vitlöksklyftor och finhackad persilja, ringla i några droppar olivolja, salta och peppra efter smak, blanda om
  • Torka av vätskan på auberginen och stek dem i en räfflad stekpanna med olivolja på båda sidor till genomstekta men ej brända
  • Fyll varje skiva med en matsked röra och rulla ihop dem
  • Passar perfekt till lamm, en krispig sallad med citronvinägrett och potatis
Auberginrullar med getoströra
Auberginrullar med getoströra
Auberginrullar med getoströra
Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs