Food. Yoga. Lifestyle. När det medvetna valet blir det självklara

Som kostrådgivare, yogalärare och hälsoföreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående.

En fräsch lunch, förrätt och/eller sidedish
En fräsch lunch, förrätt och/eller sidedish

En fräsch lunch, förrätt och/eller sidedish

Ingredienser 2-4 personer

  • 1 gul lök
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 1 knippe färsk sparris
  • 1/2 zucchini
  • En valfri stor bit parmesan
  • Olivolja, havssalt och svartpeppar

Tips - toppa med valfria rostade nötter tex pinje eller valnöt.

Gör så här:

  1. Koka upp vatten med salt i en djup stekpanna
  2. Bryt av rötterna på sparrisen
  3. Hacka löken lite grovt
  4. Finhacka vitlöken
  5. Hyvla zucchinin med en osthyvel
  6. Låt sparrisen koka lätt i 3 minuter
  7. Häll av vattnet
  8. Hetta upp olivolja
  9. Stek löken mjuk
  10. Lägg sedan i zucchinin - stek tills mjuk och rör runt försiktigt så att den får olivolja över hela sig
  11. Salta och peppra
  12. Lägg i vitlöken - stek ca 3 minuter till på mellanvärme
  13. Lägg sist i sparrisen några minuter.
  14. Häll på ett fat och riv/hyvla parmesan över, ringla några droppar olivolja och salta och peppra efter smak.
Boka yogaklass Boka resa Boka onlinekurs