Food. Yoga. Lifestyle. När det medvetna valet blir det självklara

Som kostrådgivare, yogalärare och hälsoföreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående.

Bönpasta med broccoli och pesto
Bönpasta med broccoli och pesto

Bönpasta med broccoli och pesto

Ingredienser 2 portioner

  • 8 broccolibuketter
  • 1/2 schalottenlök
  • Olivolja
  • Balsamvinäger
  • Flingsalt
  • 2 portioner valfri bönpasta
  • ½ påse machésallad (eller andra mörkgröna blad)
  • 4 körsbärstomater

Pesto

  • 2 krukor basilika
  • 60 gram pinjenötter
  • 100 gram parmesan
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1,5 - 2 dl olivolja.
  • Salt

Gör så här:

  1. Skölj broccolin, bryt små buketter, krama in olivolja och lite salt.
  2. Blanda ingredienserna till peston i en matberedare, spara ca 25% parmesan. Smaka med salt.
  3. Blanda salladen med tomaterna, riv över den sista biten parmesan.
  4. Koka bönpasta enligt förpackningen
  5. Råstek broccolibuketterna och löken i en stekpanna med på hög värme i några minuter.
  6. Ringla över lite olivolja, balsamvinäger och salt och peppar på salladen.
  7. Blanda pastan med peston och servera med broccolin och salladen. Spara resten av peston i kylskåp.
Boka yogaklass Boka resa Boka onlinekurs