Charlotte Fredriksson AB
Hem
Om mig
Bakgrund
Filosofi
Referenser
Samarbetspartners
I media
Vad jag erbjuder
Livsstilsförändring
Föreläsningar
Kurser
Resor och Events
För företag
Hälsokonsult
Food
Yoga
Schema, priser och klassbeskrivningar
Lifestyle
Motion
Kost
Välbefinnande
Motivation
Natur
Mål
Bloggen
Kontakt
Food. Yoga. Lifestyle.
När det
medvetna valet
blir det självklara
Som kostrådgivare, yogalärare och hälsoföreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående.
Boka din yogaklass I STUDION här
Boka din yoga- och kostkurs ONLINE här
Vegansk snabblunch
Ingredienser, 1 portion
1 dl kikärtor
2 msk majs
2 msk grantäpplekärnor
1 tsk rå eller syrad rödlök
1/2 avokado
1/2 dl kokt quinoa
några blad basilika
1/2 tomat
valfria salladsblad
juicen från 1/4 citron
2 msk olivolja
1/2 msk balsamvinäger
havssalt och svartpeppar
Gör så här:
Syrad lök: Finhacka rödlök, lägg i en liten skål, täck med lika delar olivolja och citronsaft, salta och peppra. Låt stå, ju längre desto bättre.
Skölj och koka quinoan
Skölj av kikärtorna
Kärna ur grantaäpplet
Skär tomaten och avokadon i mindre bitar
Riv av några blad basilika
Skölj och skär den valfria salladen i strimlor.
Blanda olivolja och balsamvinäger
Blanda kikärtor, majs, rödlök, granatäpplen, avokado, basilika, tomat i en skål.
Lägg ner den ljumna quinoan, pressa lite citron, häll på dressingen. Blanda.
Blanda sist i salladsbladen.
Salta och peppra efter sak.
Servera till ett gott surdegsbröd eller toppa med valfria nötter.
Boka yogaklass
Boka resa
Boka Work Life Balance kurs
Till bokningssidan
Boka yogaklass