Food. Yoga. Lifestyle. När det medvetna valet blir det självklara

Som kostrådgivare, yogalärare och hälsoföreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående.

Vegansk snabblunch
Vegansk snabblunch

Vegansk snabblunch

Ingredienser, 1 portion

  • 1 dl kikärtor
  • 2 msk majs
  • 2 msk grantäpplekärnor
  • 1 tsk rå eller syrad rödlök
  • 1/2 avokado
  • 1/2 dl kokt quinoa
  • några blad basilika
  • 1/2 tomat
  • valfria salladsblad
  • juicen från 1/4 citron
  • 2 msk olivolja
  • 1/2 msk balsamvinäger
  • havssalt och svartpeppar

Gör så här:

  1. Syrad lök: Finhacka rödlök, lägg i en liten skål, täck med lika delar olivolja och citronsaft, salta och peppra. Låt stå, ju längre desto bättre.
  2. Skölj och koka quinoan
  3. Skölj av kikärtorna
  4. Kärna ur grantaäpplet
  5. Skär tomaten och avokadon i mindre bitar
  6. Riv av några blad basilika
  7. Skölj och skär den valfria salladen i strimlor.
  8. Blanda olivolja och balsamvinäger
  9. Blanda kikärtor, majs, rödlök, granatäpplen, avokado, basilika, tomat i en skål.
  10. Lägg ner den ljumna quinoan, pressa lite citron, häll på dressingen. Blanda.
  11. Blanda sist i salladsbladen.
  12. Salta och peppra efter sak.
  13. Servera till ett gott surdegsbröd eller toppa med valfria nötter.
Boka yogaklass Boka resa Boka onlinekurs