Charlotte Fredriksson AB
Hem
Om mig
Bakgrund
Filosofi
Referenser
Samarbetspartners
I media
Vad jag erbjuder
Livsstilsförändring
Föreläsningar
Kurser
Resor och Events
För företag
Hälsokonsult
Food
Yoga
Schema, priser och klassbeskrivningar
Lifestyle
Motion
Kost
Välbefinnande
Motivation
Natur
Mål
Bloggen
Kontakt
Food. Yoga. Lifestyle.
När det
medvetna valet
blir det självklara
Som kostrådgivare, yogalärare och hälsoföreläsare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående.
Boka din yogaklass I STUDION här
Boka din yoga- och kostkurs ONLINE här
Tomatsallad
Ingredienser, 4 personer (som sidesallad)
6-8 mogna tomater, gärna i olika färger
2 avokados
1/2 rödlök
1-2 vitlöksklyftor
1/2 kruka basilika
1 knippe bladpersilja
1/2 grantaäpple
Olivolja
Balsamvinäger
Havssalt och svartpeppar
Gör så här:
Finhacka rödlöken.
Pressa vitlöken.
Drissla över en bra olivolja och lite balsamvinäger, en ordentlig nypa havsalt och dra några varv med svartpepparkvarnen.
Låt stå medans du skär upp det andra.
Dela granatäpplet och pilla ut kärnorna, lägg dem direkt i lökblandningen.
Skär upp tomaterna i små bitar, låt dem rinna av i ett durkslag.
Finhacka persiljan och basilikan.
Blanda ner tomater och örter i skålen.
Blanda ordentligt och låt stå i ca 10 minuter men gärna längre!
Skär upp avokadon i små bitar och blanda ner försiktigt, lägg några kvistar basilika på toppen.
Salta och peppra mer om det behövs.
Om du äter med Burrata lägg den på toppen och skär i 4 klyftor, låt den rinna ner över salladen.
Boka yogaklass
Boka resa
Boka Work Life Balance kurs
Till bokningssidan
Boka yogaklass