Food Yoga Lifestyle När det medvetna valet blir det självklara

Som yogalärare, livsstilskonsult, föreläsare och författare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående

Majskolvar-med-parmesan
Majskolvar-med-parmesan

Majskolvar med parmesan

Perfekt som tillbehör till det mesta.

4 portioner (som tillbehör)

  • 2 - 4 färska majskolvar (antal beror lite på vad du serverar till, en halv majskolv kan räcka bra)
  • ca 50 gr parmesan
  • 1-2 msk smör
  • 1- 2 msk olivolja
  • 1/2 citron
  • Svartpeppar
  • Havssalt

Gör så här:

  1. Koka majsen utan blast i 7 minuter i saltat vatten
  2. Riv parmesanen
  3. Häll av vattnet
  4. Lägg smör och/eller olivolja i stekpannan, hetta upp ordentligt och salta
  5. Dela majskolvarna och stek dem på hög värme runt om i ca 1-2 minuter
  6. Lägg upp dem på ett fat
  7. Häll över resten av smöret och olivolja
  8. Pressa över citronen och strö sedan över parmesanen
  9. Toppa med mycket svartpeppar och lite mer salt.
Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs