Food Yoga Lifestyle När det medvetna valet blir det självklara

Som yogalärare, livsstilskonsult, föreläsare och författare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående

Publicerad 2018-05-08

Träningsweekend på Körunda Hotell

Ännu en mycket lyckad träningsresa med ToppHälsa har gått av stapeln. Denna gång var vi på fina Körunda hotell i Nynäshamn över en weekend.

Ledarna; Charlotte F, Annika Kvist, Sabina Dalfjäll, Paolo Roberto, Johan Kvist

Personalen på Körunda och ledarna hälsar välkomna.

Hotellet var verkligen helt grymt, har sällan varit med om en sådan personlig och god service, ni vet när dom ser precis vad man behöver utan att man säger något. Och maten föll mig exakt i smaken. Undrade nästan om dom tjuvlyssnat på min föreläsning...Det var mycket grönsaker ink bönor, rårivet, betor, kål, alltid vegetariska alternativ, fet fisk och Bjärekyckling, en hel del närodlat, eko och framförallt vansinnigt gott!

Bjärekyckling med spetskål och örtolja

Sparris med skott och brödsmulor. Sparris med skott och brödsmulor

Frukostbuffé Frukostbuffé

Det perfekta med att det är en helg och i Sverige är att fler har möjlighet att komma. Det var ca 70 deltagare och en stor blandning av kvinnor och män från olika delar av Sverige, i olika åldrar, med olika bakgrund och helt olika vardagsliv.

Cireklfys med Johan

Men under de här dygnen möts alla på samma nivå oavsett förutssättningar i livet och träningsmässigt. Det är nog det jag gillar så mycket, att man möter otroligt intressanta människor , där varje samtal blir unikt med helt olika individer.

Sabina, Paolo och jag

Sen är det ju så skönt att släppa allt, här behöver man inte tänka på något utom att infinna sig på rätt plats med rätt kläder. Oerhört avkopplande.

yoga, barnets postion

Och så har vi ju träningen såklart. Som alltid flera olika typer av klasser med helt olika typer av instruktörer som gör sin grej, utmanar, peppar och motiverar.

Den här gången var Paolo Roberto, också delägare i hotellet,  och Sabina Dalfjäll med och körde tuffa men roliga boot camp, fight pass och house dance. Annika från ToppHälsa körde morgonlöpning och yoga och Johan hade välbehövlig cirkelfys.

Jag höll yogaklasser och föreläsningen "Boosta din tarmflora".

Förelsäsningen Boosta tarmfloran.

Under några timmars ledighet på em passade de flesta på att basta och bubbla i spaet, eller ta en golfrunda. Vissa, däremot, åkte på att göra T.et med Paolo;)

T:et med Paolo och Sabina

Kan återigen varmt rekommendera alla att följa med någon gång på en liknande resa. Endorfinerna poppar, energinnivåerna höjs, mungiporna uppe vid öronen och axlarna långt ifrån - precis som det alltid borde vara.

Läs mer om framtida resor med ToppHälsa och med mig .

Läs om mina tidigare resor: Lanzarote, Loka Brunn, Portugal 2017 och Portugal 2016.

Ett glas bubbel Ett glas bubbel efter heldag jobb, träning och bastu i magisk kvällsol.

Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs