En chokladtryffel med mint och lakrits som smälter i munnen. Innehåller såklart inga konstigheter, bara nyttigheter. Enjoy:)
- 2 dl mandlar
- 2 dl cashewnötter
- 150 gr/12 st urkärnade färska urkärnade dadlar
- 2 msk rå kokosolja
- 2 dl rå kakao
- 1 nypa havssalt
- 5 droppar pepparmintolja (köpte den på Örtagubben, Östermalmsgatan)
- 1 tsk lakritspulver (Från KungMarkatta)
- 1 tsk kokossocker, kakao och lakritspulver att rulla i.
Raw lakrits- och pepparmyntstryfflar
- Mixa nötterna tills smuliga
- Tillsätt kokosoljan, mixa
- Lägg i dadlarna och mixa tills smetigt
- Lägg i kakao, lakrits, pepparmynta och salt - mixa
- Häll upp kokossocker, kakao och lakritspulver i en skål, blanda runt
- Rulla lagom stora bollar av smeten och skaka runt dem i blandningen
- In i kylskåpet, ta fram någon minut före servering.