Food Yoga Lifestyle När det medvetna valet blir det självklara

Som yogalärare, livsstilskonsult, föreläsare och författare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående

Publicerad 2018-09-16

Pranayama och meditation - Äntligen!

Jag har sedan januari byggt på min yogalärarutbildning mot 500h RYT (registered yoga teacher). Det innebär att jag går olika kurser på Yogayama och sakta men säkert får jag ihop mina timmar samtidigt som jag fördjupar min kunskap och utvecklas som yogalärare, yogautövare men kanske viktigast, faktsikt, som person.

Under helgen har jag gått en 4 dagarskurs i Pranayama (andningsteknik) och meditation med Sara Granström Powiecki och Guy Powiecki. Båda fantastiskt kunniga och inspirerande inom något som alla borde få uppleva.

Jag förstod redan när jag gjorde min grundutbildning att andningen egentligen är grunden till vår helhetshälsa och balans, och att meditation var något jag skulle må bra av om jag bara fick in en rutin på det. Men ändå har jag inte lyckats etablera den rutin jag velat, det har funnits ett motstånd som jag inte kan förklara förutom att jag alltid prioriterat den mer fysiska delen av yoga.

Men efter den här helgen känner jag annorlunda. Jag vill att det här ska blir en daglig rutin för jag mår väldigt bra av det, även om det fortfarande är utmanade för mig att vara stilla både i sinne och kropp.

Kankse är det en mognad, timingen eller bara utveckling i att våga förändra som fick mig att öppna upp och ta emot precis det som jag som allra mest behöver.

Så Tack Sara och Guy för att ni på ett så naturligt, självklart och motiverande sätt delat er kunskap och inspirerat till förändring. Jag vet att det krävs en del disciplin att få in den dagliga rutinen men nu när jag upplevt känslan under och efter, kommer det bli lättare att låta detta bli en sjävklar del av mitt liv.

Så småningom ser jag också fram emot att dela med mig mer av detta på mina klasser.

Jag finns också på Instagram och Facebook

Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs