Food Yoga Lifestyle När det medvetna valet blir det självklara

Som yogalärare, livsstilskonsult, föreläsare och författare erbjuder jag flera tjänster för ditt välmående

Publicerad 2018-04-16

Inspirationsdag med yoga, coaching och mindfulness

Vilken dag det blev! Det var otroligt härligt att äntligen få genomföra Inspirationsdagen den 14/4 som vi så länge planerat. Det var fullbokat med mycket hög stämning, många känslor, upplevelser och ett gemensamt intresse i att inspireras till hållbar hälsa.

Syftet med dagen var att fylla på, rensa ut och få nya perspektiv. Motivera och ge inspiration till att göra önskade positiva förändringar. Vi bjöd på kunskap inom aktuella metoder blandat med praktiska övningar.

Dagen började med yoga och följdes av coaching, mindfulness, kostföreläsning och avslutades med en Shake- and dance meditation.

Lunchen intogs utomhus och det bjöds på en Budda Bowl, inte exakt som detta recept men med bla rostade grönsaker, syrad rödlök, surkål, linser, gurkmejawokad tofu och svart ris. Till det serverades fröknäcke, svart bönröra, rödbetshummus, och till kaffet en Raw Chocolate cake och havrekaka. För recept klicka på länkarna.

Tack till alla fantastiska deltagare för att ni kom, delade med er, skapade intressanta diskussioner och för ert glödande engagemang.

Tack till mina samarbetspartners JHW coaching och Inconnection för mycket fint samarbete, coaching och mindfulness. Tack också Blueberry för spons och nyttiga bars.

Vi är glada över att intresset kring dagen var så stort och kommer erbjuda fler Inspirationsdagar och events i framtiden. Vill du veta mer eller skulle du vilja skräddarsy en liknande dag för en privat grupp eller på ditt företag, så maila mig charlotte@charlottef.se

Boka yogaklass Boka resa Boka Work Life Balance kurs