Yoga

”Yoga is not about self improvement, it is about self acceptance”

Gurmukh Kaur Khalsa

———————-

Covid-19: Min studio håller öppet så länge jag är frisk och symptomfri. Är du frisk och symptomfri är du varmt välkommen. Viktigt att vi alla följer alla försiktighetsåtgärder när det gäller hand-, och matthygien samt avstånd. 

BOKA DIN KLASS HÄR.

Varmt välkommen!

Yoga är bra för alla oavsett om man behöver stressa ner, bli rörligare, smidigare, starkare, effektivare eller mer grundad och fokuserad. Som licensierad yogalärare, (200h RYT) enligt Yoga Alliance kriterier, håller jag yogaklasser privat, för mindre grupper i min hemmasstudio, på Altromondo Lidingö och ute på resor med Go Active Travel.

I dagsläget är jag halvvägs i min vidareutbildning mot E500h RYT (Experienced Registered Yoga Teacher) på Yogayama. Jag har även studerat för bl a Chuck Miller, Anna Hultman, Caroline Westling, Ann Carpenter och Matt Giordani.

Mina klasser är dynamiska med inslag av flow, stillhet, djup, eftertänksamhet och intensitet som passar alla nivåer och män som kvinnor. I mina specifika tonårssklasser fokuserar vi mycket på avslappning, självledarskap och självkänsla.

Nu är jag kopplad till SWIFTR och BRUCE. Är du medlem hos dem kan du boka dina klasser via dem.

Om du vill boka en privat yogalektion, workshop, företagsyoga eller behöver en yogavikarie kontakta mig.

NAMASTE

Foto: Josephine Gravell