Yoga

”Yoga is not about self improvement, it is about self acceptance”

Gurmukh Kaur Khalsa

———————-

OBS! UNDER TIDEN VI HAR PÅGÅENDE GRÄVARBETE I VÅR TRÄDGÅRD GÄLLER FÖLJANDE:

Ingång till tomten från BRÅVALLAVÄGEN 22 eller HJÖRDISVÄGEN genom den lilla stigen. 

INGÅNG TILL YOGASAL SKER PÅ BAKSIDAN AV HUSET GENOM KÄLLARTRAPPAN.

PARKERA PÅ HJÖRDISVÄGEN ELLER VID ALTORPS TÅGSTATION.

Covid-19: Min studio håller öppet så länge jag är frisk och symptomfri. Är du frisk och symptomfri är du varmt välkommen. Viktigt att vi alla följer alla försiktighetsåtgärder när det gäller hand-, och matthygien samt avstånd. 

BOKA DIN KLASS HÄR.

Varmt välkommen!

Yoga är bra för alla oavsett om man behöver stressa ner, bli rörligare, smidigare, starkare, effektivare eller mer grundad och fokuserad. Genom yoga och meditation skapar vi ett flöde i kroppen och kan uppleva fysisk och psykisk balans som ökar potentialen att må bra. Yogans flertusenåriga filosofi ger oss en grund vi kan luta oss mot i vår utveckling och väg mot balans. Vi fokuserar inåt, släpper tankar och krav och istället lyssnar och förankrar oss i kroppen för hitta grunden i vem vi egentligen är. Yogan kan hjälpa oss återta kontrollen samtidigt som vi lär oss att våga släppa den för att finna harmoni och en väg framåt.

Som licensierad yogalärare, (200h RYT) enligt Yoga Alliance kriterier, håller jag yogaklasser privat, för mindre grupper i min hemmasstudio och på Altromondo Lidingö. Jag har även stor erfarenhet av att leda yoga ute på träningsresor och yogaretreats över hela världen. I dagsläget är jag halvvägs i min vidareutbildning mot E500h RYT (Experienced Registered Yoga Teacher) på Yogayama. Jag har även studerat för bl a Chuck Miller, Anna Hultman, Caroline Westling, Ann Carpenter och Matt Giordani.

Mina klasser är dynamiska med inslag av starka flöden, styrka, rörlighet, stillhet, eftertänksamhet och intensitet som passar alla nivåer. Jag fokuserar även mycket på att släppa taget, grunda, ha kul och balansera energin i kroppen under klasserna. I mina specifika tonårssklasser fokuserar vi mycket på avslappning, självledarskap och självkänsla.

Nu är jag kopplad till SWIFTR och BRUCE. Är du medlem hos dem kan du boka dina klasser via dem.

Om du vill boka en privat yogalektion, workshop, företagsyoga eller behöver en yogavikarie kontakta mig.

medicinsk yoga, gravid yoga, yogakurs yoga hemma yoga för nybörjare nybörjaryoga meditation nybörjare dynamisk yoga yoga nybörjare yoga för alla yoga för kvinnor lätt yoga yoga solhälsning yoga på nätet yoga lidingö

Foto: Josephine Gravell