Yoga

”Yoga is not about self-improvement, it is about self-acceptance”

Gurmukh Kaur Khalsa

 

Yoga i Djursholm: För er som vill komma hit och yoga i Djursholm, boka HÄR.

ZOOM Yoga: För er som vill yoga via ZOOM boka HÄR.

Schema och klassbeskrivning: Klicka HÄR.

 

COVID19

BOKA DIN KLASS HÄR.

Varmt välkommen!

Yoga i Djursholm med Charlotte F.

 

Som licensierad yogalärare, (200h RYT) enligt Yoga Alliance kriterier, håller jag klasser i Djursholm. Jag erbjuder yoga privat, för mindre grupper i min hemmastudio och på Altromondo Lidingö.

Jag har även stor erfarenhet av att leda yoga ute på träningsresor och yogaretreats över hela världen. I dagsläget är jag snart klar med min vidareutbildning mot E500h RYT (Experienced Registered Yoga Teacher) på Yogayama. Jag har även studerat för bl a Chuck Miller, Anna Hultman, Caroline Westling, Ann Carpenter och Matt Giordani.

Yoga är bra för alla oavsett om man behöver stressa ner, bli rörligare, smidigare, starkare, effektivare eller mer grundad och fokuserad. Genom yoga och meditation skapar vi ett flöde i kroppen och kan uppleva fysisk och psykisk balans som ökar potentialen att må bra. Yogans flertusenåriga filosofi ger oss en grund vi kan luta oss mot i vår utveckling och väg mot balans. Vi fokuserar inåt, släpper tankar och krav och istället lyssnar och förankrar oss i kroppen för hitta grunden i vem vi egentligen är och vill. Yogan kan hjälpa oss återta kontrollen samtidigt som vi lär oss att våga släppa den för att finna harmoni och en väg framåt.

  • För mer info om mina olika klasser läs HÄR.
  • För att boka plats på klassen klicka HÄR.
  • Mina klasser går även att boka via SWIFTR och BRUCE.
  • Om du vill boka en privat yogalektion, workshop, företagsyoga eller behöver en yogavikarie kontakta mig.

 

medicinsk yoga, gravid yoga, yogakurs yoga hemma yoga för nybörjare nybörjaryoga meditation nybörjare dynamisk yoga yoga nybörjare yoga för alla yoga för kvinnor lätt yoga yoga solhälsning yoga på nätet yoga lidingö

Foto: Josephine Gravell