Yoga och motion

”Om maten är vårt bränsle är motion vägen till balans. När du hittat rätt träningsform för dig kommer du aldrig vilja sluta”.

Motion är livsviktigt för vårt välmående, det vet vi. Men dessvärre fylls våra dagar nuförtiden av alldeles för mycket stillasittande, både på arbetsplatsen och hemma. Och alla dessa sittande timmar leder oss rätt in i döden. Trots att Sverige är ett av de länder som tränar mest i EU är vi bland det mest stillasittande folket i världen. Det vill jag ändra på!

Jag har alltid gillat att sporta och haft ett stort behov av att röra mycket på mig. Jag föredrar både explosiv träning med hög puls och mycket svett såsom löpning och boxning men har på senare år upptäckt yogans alla fördelar, dels för att den gör mig fysisk stark och smidig och dels för att den hjälper mig bli mer fokuserad, uthållig och närvarande.

Med min erfarenhet som gruppträningsinstruktör, löpare och yogalärare hjälper jag dig att hitta den träningsform som passar bäst för dig och din livssituation för det är först då du kommer prioritera motionen.

Tillsammans tar vi fram ett anpassat träningsschema så att det blir en naturlig del av din vardag och så småningom en självklar del av ditt liv.

Yoga is not about touching your toes, it is what you learn on your way down.

Jigar Gor

IMG_1876