Sinne

”Med positiv inställning, återhämtning och tålamod kommer du långt på resan mot bättre välbefinnande”

Att förändra vanor är tufft och krävande, och det kan vara enklare att bara ge upp. Men vet vi vad som triggar till impulshandlingar kan vi också vara förberedda och istället göra medvetna val.

Så hittar du välbefinnande

Jag vill inspirera dig att må bättre och ha ett gott välbefinnande. Det handlar om vad vi äter, hur vi motionerar, umgås, beter oss och varför vi har vissa vanor.  Alla kan lyckas med rätt inställning. Har du en positiv inställning förenklar du också din och din omgivnings väg genom livet. Och det mesta kommer att lösa sig därefter.

Prioritera rätt och dig själv

Jag hjälper dig att hitta det du bör prioritera i vardagen, var din energi ska läggas och hur du bäst planerar och i och med det gör sunda val som kommer öka din livskvalitet markant. Det börjar med att du reflekterar över vad som är bäst för dig. Det är nämligen okej att var lite självisk för att senare kunna ge av sig själv.

Om du också hittar ditt sätt till god återhämtning kommer allt annat kännas lättare. Dina sinnen och kropp får vila, du hinner reflektera och minnas. Återhämtning ger dig utrymme att känna, gråta, skratta, analysera, bearbeta och sedan gå vidare. Utan återhämtning får du ingen mental utveckling.

Med min konsultation och din positiva inställning får vi ihop det tillsammans med ditt sociala liv. Att leva i balans handlar faktiskt om att göra det man mår bäst av i sällskap med andra.

hälsokonsult stockholm

– Tibetan Proverb

solnedgang-sinne