Motion i din vardag

”Motionen är livsviktigt för vårt välmående och hållbara hälsa. När du hittat rätt träningsform för dig kommer du aldrig vilja sluta”.

Motion är livsviktigt för vårt välmående, det vet vi. Men dessvärre fylls våra dagar nuförtiden av alldeles för mycket stillasittande, både på arbetsplatsen och hemma. Och alla dessa sittande timmar kan i många fall vara grunden till livstilsrelaterade sjukdomar såsom diabetes, hjärt- och kärl och depression. Trots att Sverige är ett av de länder som tränar mest i EU är vi bland det mest stillasittande folket i världen. Det vill jag inspirera till att ändra på!

Varierad motion

Jag har alltid gillat att sporta och har ett stort behov av att röra mycket på mig. Jag föredrar både explosiv träning med hög puls och mycket svett såsom löpning och boxning. Dock har jag på senare år upptäckt yogans alla fördelar, dels för att den gör mig fysisk stark, rörlig och smidig och dels för att den hjälper mig bli mer fokuserad, uthållig och närvarande.

Prioritera motionen – så gör du

Med min erfarenhet som gruppträningsinstruktör, löpare och yogalärare hjälper jag dig att hitta den träningsform som passar bäst för dig och din livssituation. Det är nämligen först då du kommer prioritera motionen. Oftast är det inte brist på din tid – utan hur du prioriterar din tid.

Tillsammans tar vi fram ett anpassat träningsschema så att det blir en naturlig del av din vardag och så småningom en självklar del av ditt liv.

yoga för alla– Jigar Gor

IMG_1876