Anna Lindsted, grundare av Body & Mind Camp, drevs av sitt egna intresse för träning & hälsa när hon skapade detta träningsresebolag för över 7 år sen. Det är personliga träningsresor med fokus på hållbarhet, långsiktighet och rolig träning och gemenskap, med en variaton som passar de flesta. Tillsammans bor vi på små mysiga hotel med god hälsosam mat som avnjuts  i sällskap av härliga och inspirerande människor i vackra miljöer. Allt är noga utvalt och håller hög kvalitet, personligt bemötande och proffesionella ledare.

Jag är med på resan och ansvarar för den dagliga yogan, meditationen och föreläsningar inom kost, hälsa och hållbar livsstil.

Blir du nyfiken och vill veta mer, läs mer om Body & Mind Camp HÄR. Och för att boka maila mig!

 

Villavi är mötesplatsen där yogans filosofi inspirerar och hjälper dig att stärka din livsenergi för att nå dina drömmar, hitta balans och fokus i vardagen. Villavi har många olika tekniker och klasser som kan inspirera dig att skapa det liv du väljer att leva. Välj mellan lugna klasser, meditation, dynamisk yoga, fysiska klasser och med eller utan bollar. Det finns något för alla.

Jag håller de dynamiska yogaklasserna, olika workshops och föreläsningar. Villavi ordnar även yoga, bike and hike resor. För mer info och för att boka klass läs mer HÄR.

 

ToppHälsa är en hälsotidning inom Bonnier som ordnar flera typer av träningsresor året runt. Deras resor är proffesionella, roliga och utbudet är varierande.

Jag följer med på några av deras populära resor och ansvarar för den dagliga yogan samt workshops och föreläsningar inom kost, hälsa och hållbar livsstil. Är du nyfiken på att läsa mer om deras resor hittar du all info HÄR.

Jennifer Hässler Wallenborg är coach, föreläsare, utbildare och grundare av JHW Coaching. Jennifers passion och äkta engagemang har alltid funnits hos människan. Hon coachar enskilda individer, ledare, företag och team till önskad utveckling och positiv förändring. Genom ett helhetsperspektiv vägleder hon dig och din verksamhet från tanke till handling.

Tillsammans skapar vi ett team som coachar dig eller ditt företag från insidan ut och uppifrån ner för att uppnå en hållbar balanserad livsstil och företagsklimat.

Läs mer om JHW HÄR.

 

Anna Reuterswärd har en bakgrund inom HR och är idag grundare av InConnection. Hennes intresse för personlig utveckling, det mellan mänskliga och varför vi är dem vi är, är det som driver henne. Idag arbetar hon med individer och grupper med att hjälpa dem att öka deras medvetenhet om sina egna drivkrafter och nuvarande beteenden. Med mindfulness som verktyg erbjuder hon kurser, föreläsningar, inspirerande events och retreats för ett ökat fokus & produktivitet, en ökad närvaro i vardagen och ett ökat välmående i stort. Läs mer om Anna HÄR.

 

 

 

 

Swiftr är ett medlemskap som du kan använda på gym, yogastudios mm över hela sverige så att du kan träna vad du vill, när du vill och var du vill till den absolut bästa kvalitén. Du behöver helt enkelt bara ett medlemsskap oavsett vad du gillar och bor.

Nu är jag ansluten till Swiftr så om du har deras medlemsskap kan du alltså boka in mina yogaklasser via deras app eller hemsida. Lär mer HÄR.