Varma rätter

broccoli soppa

Broccoli Winter Soup

En enkel men fantastisk god, mättande och mustig soppa som är perfekt att göra en kall vinterdag. Kan varieras med lax, kyckling och andra grönsaker.

Till recept

vegetarisk mat recept

Kantarellgratäng!

Min mamma bjöd ofta på en gudomligt god kantarellgratäng när jag växte upp och den serverades alltid till kräftor. En spannmålsfri rätt där pajbotten är utbytt till fiberrika kronärtskocksbottnar.

Till recept

nyttig mat recept

Melanzane Parmigiano

Italiensk klassisk rätt, supergod, mättande och ett perfekt vegoalternativ!

Till recept

 

Tofusallad med wokade grönsaker

Jag gillar de asiatiska kryddorna och här ger dom liv till den annars ganska smaklösa tofun. Tillsammmans med grönsaker och nudlar blir detta en god och mättande måltid.

Till recept

recept vegetarisk mat

Buddha Bowl

Buddha bowl är en vegansk skål inspirerad från yogavärlden med den Ayurediska och Macrobiotiska maten. Den består av varma rostade grönsaker, en bas, en baljväxt och valfria färska grönsaker. På det häller man en underbart god Tahini dressing. Förutom en skön mättnad efter denna näringstäta måltid infinner sig ett lugn och balanserad energi för resten av dagen.

Till recept

recept_nyttig_vegetarisk_mat

Sötpotatisnudlar!

Dom här nudlarna gjorda på 100% sötpotatis går snabbt att tillaga, mättar och tar upp smakerna fantastiskt från dressingen.

Till recept

Nyttig mat

Indisk sötpotatis- och kikärtsgryta

En smakrik, varm, vegansk och näringstät gryta med Indiska och antiinflammatoriska kryddor. Passar bra till fullkornsris och serveras med en aprikoschutney.

Till Recept

matlådor recept

Vegetarisk Bönlasagne

En rikigt god lasagne gjord på bönpasta som du snabbt slänger ihop.

Till recept