Om Charlotte Fredriksson

Mitt namn är Charlotte Fredriksson och jag är licensierad kost- och näringsrådgivare, hälsoföreläsare och yogalärare. Jag motiveras av att hjälpa människor till en hälsosam och hållbar livsstil i balans. Ett liv i balans innehåller både glädje och utmaningar, harmoni och utveckling. Det behöver inte vara antingen det ena eller andra.

Mina stora intressen är yoga, mat, människor och hälsa. Jag älskar att laga mat med mycket grönt och vackra färger, ordna stora middagar, testa nya recept och så älskar jag att vara ute i naturen, gärna på långa powerwalks eller sköna promenader.

Jag har i stort sett alltid arbetat med mat, möten och hälsa och brinner för att knyta samman just kost, näring, träning och den mentala hälsan med en stor dos glädje. Jag har tre barn och vet hur svårt det kan vara att få till den här balansen i vardagen, men jag tror att så länge man gör sitt bästa, sänker sina egna krav och försöker undvika de värsta energitjuvarna och antinutrienterna så har man kommit en bra bit på vägen.

Läs mer här om min filosofi: Filosofi

Charlottef.se

Mallorca2020