För företag

Boka din skräddarsydda hälsodag

Genom att knyta samman mina kunskaper inom kost- och näringsrådgivning, yoga och som föreläsare med tidigare erfarenheter som bl a caféägare och projektledare, kan jag idag erbjuda jag ett komplett och inspirerande hälsoprogram för dina anställda.

Att som företag erbjuda sina anställda ett modernt friskvårdsprogram är idag en självklarhet. Jag möter era anställda och erbjuder inspiration och kunskap om hållbar hälsa och balanserad livsstil som leder till mindre sjukfrånvaro, vabb, stressrelaterade symptom och ineffektivitet. Istället bygger ni bättre gruppgemenskap, friskare, gladare, fokuserade, effektivare och piggare anställda.

Föreläsningar

Motivera personalen med en inspirerande föreläsning till en hälsoam och hållbar livsstil. Genom kunskap är det lättare för individen att göra medvetna livsstilval som kan förebygga ohälsa, förbättra immunförsvaret, öka livsskvalité och göra oss mer glada och effektiva.

Läs mer här. Boka någon av mina mest populära föreläsningar eller säg vad du vill ha så skräddarsyr vi utifrån ert behov.

Denna typ av föreläsning räknas som en skattefri förmån, läs mer på Skatteverket.

 

 

Yoga- och träningresor

Vill du ta det ett steg längre och resa iväg med ditt team, ledningsgrupp eller hela företaget? Jag sammarbetar och reser med bl a Body & Mind Camp som skrädarsyr träningsresor för företag och med ToppHälsa som erbjuder ett stort antal träningsresor av olika slag. Att resa iväg tillsammans och träna ihop, utöver allt annat som upplevs under en sådan här resa, skapar en fantastisk sammanhållning, teambuilding och indivduell utveckling.

Läs mer om träningsresor HÄR.

 

Workshops

Jag samarbetar idag med flera väletablerade aktörer inom bl a coaching och mindfullness. Tillsammans erbjuder vi en heldag, vi kallar den, Inspirationsdagen, för dina anställda.  En dag fylld där vi varvar ner, rensar ut, blickar framåt och blir inspirerade. Vi knyter samman de kraftfula verktygen från mental coaching för utveckling, från mindfulness för närvaro och minskad stress, och från yoga för rörelse, avslappning och eftertänksamhet. Det ingår även en fördjupande hälsoföreläsning och  vegetarisk måltid och snacks.

Låter det intressant? Läs mer HÄR.

 

Yoga

Erbjud din personal yoga på företaget, under lunchen eller som start på morgonen. Det är ett mycket uppskattat sätt att få personalen att göra en fysisk och avkopplande aktivitet mitt i veckan. Yogan ger dessutom personalen en stressfri timme med tid för återhämtning och reflektion.

Jag kommer ut till er och ni frigör t ex ett konferensrum där vi kan vara.

Yoga kan också vara en aktivitet att ta in om ni har tex hälsodagar på företaget, varför inte kombinera det med en hälsosam frukost.

Maila mig så för mer information så hittar vi ett sätt som passar er.

Läs mer om yoga här.

 

Prenumerera på Hälsonytt

Månadens hälsotips. Bli uppdaterad på de senaste hälsorönen och trenderna. Inspirera personalen till daglig motion, återhämtning och medvetna kostval. Jag väljer ut det som passar era anställda, årstiden och fördjupar inom vissa ämnen som är viktiga för att förstå helhethälsa. Allt kommer samlat med inspirernde bilder i ett mail som ni distribuerar till era anställda.

För mer info om hur jag skriver besök gärna min BLOGG.

 

 

Helhetshälsa

Efter en nulägesanalys av hälsoläget på ditt företag och det utbud i kost- och träningsmöjligheter som erbjuds, tar vi tillsammans fram ett hälsosamt, ekonomiskt hållbart och klimatsmart koncept och utbud anpassat för ert företag.

Vi tar fram ett paket som bygger på forskningbaserad kunskap, passar nutidens klimatsmarta hälsotrender och som går hand i hand med er filosofi. Allt detta gör jag på er arbetsplats vilket spar tid för era anställda.

Ni väljer vilka av nedanstående tjänster som ert företag behöver, därefter sätter vi ihop en program och offert.

  • Nulägesanalys.
  • Mål.
  • Friskvårdsprogram ink kost, yoga, träning och återhämtning för företagets anställda.
  • Skräddarsydda workshops, föreläsningar och event inom hälsa.
  • Ett hälsosammare utbud i företagets cafeteria, vendingmaskin, personalmatsal, konferensrum etc
  • Uppföljning och dokumentation.