Rensa ut sommaren – 3 dagars snabb cleance

Några veckor har gått och vi är många som är tillbaka till vardagens rutiner.

Jag är nog inte den att sommarens utsvängningnar skulle droppa av när vi kom tillbaka, men i år misstog jag mig och tänker därför göra en mini detox för att se om det ger någon kickstart. Den här är enkel, och utgår från 3 dagar men vill du göra den fem dagar går det alldeles utmärkt.

(Superfoods. Organic. Uniquely Designed. Prepared with Love.),

Tanken är att detts ska varr enkelt och inkludera superfoods, eko och anitiinlfammatorisk kost. VUi utesluter givetivs de vanliga 5 anti nutrieneterna som gluten, dairy, sugar, coffe och alkohol. Vi äter mest vegetarsikt men ev lite benbuljong och fisk.

-citronvatten, örtte, färsk frukt och bär eller hemmagjord smoothie, recept här.

mellanmål – en frukt

lunch – stor vegansallad, se här:

mellanmål – chiapudding, grainfree bar or ball, i näve nötter, ben buljong

middag. sallad med tex fisk, omelette, fetaost

 

Drick mycket vatten och örteer, använd dressignar och avokado både på lunch och middag.

undvik alla sorters bröd, muslier etc under dessa tre dagar,

 

 

Every morning, start with a probiotic-rich tonic and bone broth. Lunch is a big chopped salad (perfect for taking to work in a large Mason jar), and midafternoon, snack on a grain-free granola bar. Dinner is an easy puréed soup. Just before bed, drink a warming cup of Goodman’s Inner Peace Tonic.