• gdpr

Integritetspolicy och Dataskyddsförordningen (GDPR)

GDPR lagen

Som ni redan vet träder den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft den 25 maj 2018. Det innebär bl a ett mycket bättre skydd och hantering av allas personuppgifter.

För mig är detta viktig och jag vill att du ska känna dig säker på att din personliga integritet respekteras, och tar därför ansvar för att personuppgifter som behandlas av mig används endast för avsedda ändamål och skyddas mot obehörig åtkomst. All behandling av personuppgifter inom Charlotte Fredriksson AB (Charlotte F) sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning.

Charlotte F samlar in personuppgifter när du registrerar dig för nyhetsbrev eller kontaktat mig och/eller använt mig för några av mina tjänster.

Jag behandlar följande personuppgifter: namn och e-postadress, för fakturering; org nummer eller personnummer och adress.

Ändmålet med insamling av era uppgifter gäller främst  kommunikation, marknadsföring och information om mina tjänster.

Jag sparar endast dina uppgifter så länge som det behövs för uppdragets slutförande, men som längst 10 år beroende på vilka tjänster ni köpt.

På min webbplats används kakor. I din webbläsare kan du i inställningarna välja att inte tillåta att webbplatser sparar och läser data i kakor. I webbläsaren kan du även välja att radera tidigare lagrade kakor.

Enligt Dataskyddsförordningen och svensk lag har du fen hel del rättigheter som du kan utkräva.Läs mer om detta och kakor mm på Datainspektionen.

Hör gärna av dig om du har några frågor med anledning av detta eller om du har några invändningar mot min behandling av dina personuppgifter.

Vänligen

Charlotte Fredriksson