Tack 2017 och News 2018

Hej!

Efter en kul, utvecklande och intensiv höst ska det bli riktigt härligt att vara ledig!! Hoppas att du känner likadant.

2017 har varit ett bra år för CharlotteF med flera nya samarbeten och uppdrag, många föreläsningar ute på allt från skolor till stora banker, gruppcoachingar hemma i min nyfixade lokal och massor av yoga och flera träningsresor.

Så stort tack till ALLA NI som bokat mig, lyssnat, yogat, connectat, rekommenderat, likat, följt, delat, kommenterat, stöttat och trott på mig, utan er ingen utveckling! <3 >3 >3.

Det bästa av allt är att under 2018 fortsätter CharlotteF att växa och utvecklas! Lite mer info om det nedan plus några recept mm.

Följ mig gärna på Instagram och FB för vardaglig inspiration och uppdateringar.

Yoga

Fortsätter som tidigare med yoga hemma hos mig och på VillaVi men också på företag, privata klasser och resor, event och kickoffer. Missa inte att jag även håller klasser under jullovet.

En nyhet för 2018 är Yin Fusion på måndagar kl 18. En lugnare klass som passar för de som vill fördjupa positioner, mjuka upp och komma djupare in i stretchen, jobba mer med andning och släppa på spänningar och stress. En utmärkt klass även för nybörjare och män! Kom och testa och se om du gillar det!

För exakta yogatider, mer info, anmälan och priser se HÄR.

Under 2018 komer jag påbörja mina 300 timmars vidareutbildning inom yoga för att så småningom nå 500 h RYT (Registered Yoga teacher). Oh vad jag längtar, det finns oändligt mycket mer kunskap jag vill fördjupa sig inom!

Från januari kommer jag var kopplad till SWIFTR, ett slags gymkort där du som medlem kan träna på alla anslutna gym och yogastudios utan att ha kort på de olika ställena. Läs mer HÄR.

Bloggen

Jag har inte varit superaktiv på bloggen under hösten av olika anledningar. Men jag har saknat det och längtar att börja skriva igen. Ser därför med stor glädje fram emot ett nytt samarbete med start nästa år … exakt var jag flyttar min blogg berättar jag snart!!

Tillsvidare skriver jag lite inlägg på min hemsida HÄR.

Träningsresor

Under 2017 började jag samarbeta med Tidningen Topphälsa och följer med på deras resor som yogalärare och föreläsare. Missa inte min nästa resa till Lanzarote i mars med bl a Emma Igelström och Annika Sjöö. Bokar du före årsskiftet får du 1000 kr rabatt! Vore så kul om just Du följer med! BOKA.

Jag fortsätter också mitt samarbete med Body & Mind Camp och deras träningsresor till bl a Portugal där vi även numera samarbeter med JHW Coaching. En unik träningsresa i liten grupp med personlig utveckling från body to mind. Längtar redan till nästa resa i sept 2018. Läs mer HÄR.

Föreläsningar och Workshops

Mina inspirationsföreläsningar om bl a hållbar livsstil, clean eating och maghälsa blir allt mer populära. Tycker du att det vore intressant att veta mer och boka in mig till din arbetsplats, förening eller privata tillställning, läs mer HÄR.

På Workshopsen kombinerar jag yoga, föreläsning, meditation och catering. I höstas höll jag tex en härlig skräddarsydd heldag för ett grupp kvinnor ute på kundens landställe, det blev intensivt, personligt, lärorikt och roligt. Kanske något du och dina vänner vill göra?

För övrigt är jag mitt i planeringsstadiet inför två fullspäckade heldagsworkshops under våren (mer info kommer) och i januari rivstartar jag med en worskhop på Villavi. Läs mer  och boka HÄR.

Grupp coaching

Det har varit två mycket bra och inspirerande grupper som genomgått grupp coaching under hösten. Det är både roligare och mer motiverande att göra en livsstilsförändring tillsammans och jag kan lova att du kommer känna dig taggad och dicsplinerad efter våra 3 sessioner.Nästa kursstart är den 18/1 2018. Känner du att du behöver hjälp med en förändring inom vad som helst som rör din livsstil så läs mer och boka HÄR.

Ännu en gång, Stort tack och jag önskar er alla en Frid- och fröjdefull JUL och ett roligt, hälsosamt nytt ÅR!